Dan: 25. septembra, 2024

Lepši balkon in nova cvetlična korita

Začela sem opažati, da moje prijateljice nočejo več imeti toliko rož, kot so jih imele po navadi. Nekatere enostavno ne najdejo časa za rože, spet druge pa pravijo, da imajo samo polno umazanije. Prijateljica, ki je ravno zgradila hišo niti ne pomisli, da bi imela na balkonu rože. Jaz pa še zdaleč nisem takega mnenja. Meni pa rože na balkonu in lepa cvetlična korita pomenijo ogromno. Letos sem se odločila, da bom kupila nova korita, ker so ta bila že zelo stara in uničena. Ne spomnim se ravno, kdaj sem jih kupila, a je minilo že kar nekaj let, tako da je čas za nove. 

Pri meni doma so rože moja naloga. Samo v času dopusta za moje rože skrbi moja mama. Moram priznati, da je zelo skrbna in vedno ko pridem iz dopusta so rože lepe. Tako je prišel čas za nova cvetlična korita. Ko človek misli, da s tem ne bo imel težav, pa se težave kar hitro pojavijo, ker ni povsod lepe izbire. 

Morala sem se zapeljati v večje mesto, kajti v našem kraju ni bilo nobene lepe izbire korit. Ko sem prišla v trgovino v večjem mestu, pa sem bila pozitivno presenečena. Imela sem res veliko izbiro. Prav vesela sem bila, ker sem vdela, da bom izbrala lepa cvetlična korita, ki bodo polepšala moj balkon. 

Ker je bila izbira tako velika, sem kar nekaj časa premišljevala, katera naj vzamem. Na koncu pa sem se odločila za tista, ki so mi bila že na začetku najbolj všeč. Sem človek, ki ne komplicira, ampak tokrat sem kupovala premišljeno. Pomembno mi je bilo, da so cvetlična korita lepa, da se bodo podala k hiši in da so kvalitetna. Resnično sem si želela, da jih bom imela kar nekaj let, zato sem bila zanje pripravljenja plačati več.